Surówka z kopru włoskiego, fety i Kalamaty

Surówka z kopru włoskiego, fety i Kalamaty
Koper włoski, feta i Kalamata Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, ocet balsamiczny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Surówka z kopru włoskiego, fety i Kalamaty, Focaccia z nasion kopru włoskiego z oliwkami Kalamatan, oraz Kalamata-Kurczak Feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z kopru włoskiego przyciąć twarde zewnętrzne liście; pierzaste liście posiekać na miarę 1 łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
2
Usunąć i wyrzucić łodygi.
3
Cebulkę pokroić wzdłuż na cienkie plasterki; plasterki pokroić w cienkie paski.
4
W średniej misce umieścić Cebulki kopru włoskiego i 1 łyżkę posiekanych liści; dodać ser feta i pozostałe składniki. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn