Surówka z boczku i musztardy

Surówka z boczku i musztardy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Boczek i miód-musztarda Coleslaw może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 62 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, skórkę cytrynową, musztardę miodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Surówka z boczku i musztardy, Surówka Z Musztardy Miodowej, oraz Surówka miodowo-musztardowa z jabłkami.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać składniki dressing aż dobrze wymieszane i gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki sałatki z wyjątkiem boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj dressing; wrzucić dobrze wymieszać.
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Łyżka do miski; posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn