Sum Limonkowo-Pomarańczowy

Sum Limonkowo-Pomarańczowy
Limonkowo-pomarańczowy sum jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ozdoby: gałązki limonki i pomarańczy i pietruszki, cukier, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sum Pieczony Limonkowo, Chrupiąca kanapka z sumem Curry z Chili-limonką, oraz Tacos z suma z Kolendrową limonką i sosem śmietanowym Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić razem pierwsze 8 składników; stopniowo ubijać oliwą z oliwek, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Usunąć połowę mieszanki soku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
3
Umieść Suma w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; resztę marynaty zalej sumem. Przykryj lub uszczelnij torbę i schłodź 15 minut, obracając suma raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
SumSum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Usuń sum z marynaty, odrzucając marynatę.Wieszak na grill z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarynataMarynata
SumSum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść suma na stojaku i grilluj 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć na talerz; skropić marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
7
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn