Sugar Pie I
Sugar Pie I to deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20g tłuszczu i w sumie 449 kalorii. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga masła, jajek, cukru i niepieczonej Skórki. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 14%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sugar Pie, Sugar Pie, oraz Sugar Cookie Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj masło, cukier i mąkę, aż będą gładkie i puszyste. Ubijaj jajka pojedynczo, aż w pełni się połączą. Dodaj sok z cytryny.
Wlej mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut lub do momentu zastygnięcia i zrumienienia nadzienia. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Można spróbować winnic późnych zbiorów Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.