Suflet z rabarbaru i kremu

Suflet z rabarbaru i kremu
Suflet z rabarbaru i kremu wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, rabarbar, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak ogromna spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy obejmują Suflet Z Rabarbaru I Kremu, Suflet z podwójną czekoladą z sosem waniliowym, oraz Słodko-gorzki czekoladowy suflet z sosem Earl Grey Custard.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i włóż do blachy do pieczenia, aby się nagrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rabarbar włożyć do rondla z 1/3 szklanki cukru. Przykryj patelnię pokrywką i gotuj delikatnie przez około 10 minut, aż rabarbar będzie miękki. Odstawić i pozostawić do całkowitego wystygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Weź sobie 6 dań ramekin i pocieraj ich wnętrzności masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ciasteczka gingersnap w torbie kanapkowej,zawiąż węzeł na górze i rozbijaj ciasteczka wałkiem lub dnem patelni, aby uzyskać całkiem drobne okruchy. Odkurzyć wnętrza masłowanych ramekinów zmiażdżonymi ciasteczkami, następnie wytrząsnąć nadmiar okruchów i zachować je na później. (W tym momencie możesz umieścić naczynia w lodówce, dopóki nie będziesz gotowy do złożenia sufletów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Do każdego dania ramekina włożyć łyżkę schłodzonego duszonego rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Resztę rabarbaru wymieszać z kremem, żółtkiem i mąką. W dużej, czystej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubijaj białka ze szczyptą soli, aż będziesz miał miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj pozostałe 2 łyżki cukru i ubijaj na dużej prędkości, aż białka będą bardzo sztywne - powinno to zająć około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Pracując delikatnie, złóż 2 łyżki sztywnych białek jaj w mieszaninę rabarbarową. Włóż to do miski zawierającej pozostałe białka i złóż bardzo ostrożnie. Podzielić mieszaninę między ramekins i wyrównać szczyty. Wytrzyj felgi naczyń do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wyjmij gorącą blachę do pieczenia z piekarnika i umieść na niej ramekiny. Włóż z powrotem do nagrzanego piekarnika i piecz przez 18 do 20 minut, lub aż suflety będą miały piękny złoty kolor i ładnie się podniosą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Podawać od razu, posypane resztkami okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)Drobno Pokruszone Ciasteczka Imbirowe (około 9 Ciasteczek)
11
Nasza umowa z producentami "Jamie at Home" pozwala nam na udostępnienie w Internecie tylko 2 przepisów na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn