Suflet z kurczakiem i cheddarem wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. To danie główne ma 694 kalorie, 58g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 155 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mieloną gałkę muszkatołową, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Suflet z kurczakiem i cheddarem, Suflet Cheddar, oraz Suflet Brie i Cheddar" dla podobnych receptur.
Ułóż stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. masło dno i boki 2-quart souffle dish. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W średnim rondlu podgrzać 1/2 patyczka masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać mąkę i gotować, ciągle mieszając, przez 2 minuty. Powoli ubijaj mleko, aż mieszanina będzie gładka i kremowa. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, stale mieszając, aż mieszanina pokryje tył łyżki, około 8 do 10 minut. Wymieszać gałkę muszkatołową i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj sery, szpinak, kurczaka, żółtka i kostki chleba. Mieszać aż do połączenia (mieszanina będzie gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
żółtko Jaja
Cały Kurczak
Szpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka z dużą prędkością, aż utrzymają sztywne szczyty, o 2 protokół. 1/4 białka wymieszać z kurczakiem. Za pomocą szpatułki złóż pozostałe białka. Łyżka ciasto do przygotowanego naczynia i piec, aż suflet jest nadmuchany, a wierzch jest jędrny i złoty, około 55 do 60 minut.
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.