Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami Cherry

Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami Cherry
Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami koktajlowymi to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 76 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, pomidory koktajlowe, 2 Funt jagnięcina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona noga jagnięcina z czosnkiem rozmaryn, Stojak Baranek Dijon, oraz Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Połączyć bułkę tartą i posiekany rozmaryn, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
3
Rozprowadzić musztardę na tłustej pokrywie szafki jagnięcej, a następnie równomiernie nacisnąć mieszankę bułki tartej na musztardzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Stojak BaranekStojak Baranek
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Pomidory i gałązki rozmarynu umieścić w blasze do pieczenia i wymieszać z oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Ułożyć jagnięcinę, bułkę tartą do góry, nad pomidorami; następnie wstawić do piekarnika. Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 52°, a następnie odpocznij przez 10 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Podawać z lekkim czerwonym winem i chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn