Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami Cherry
Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami koktajlowymi to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 76 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, pomidory koktajlowe, 2 Funt jagnięcina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona noga jagnięcina z czosnkiem rozmaryn, Stojak Baranek Dijon, oraz Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Połączyć bułkę tartą i posiekany rozmaryn, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Rozprowadzić musztardę na tłustej pokrywie szafki jagnięcej, a następnie równomiernie nacisnąć mieszankę bułki tartej na musztardzie.
Pomidory i gałązki rozmarynu umieścić w blasze do pieczenia i wymieszać z oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć jagnięcinę, bułkę tartą do góry, nad pomidorami; następnie wstawić do piekarnika. Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 52°, a następnie odpocznij przez 10 minut na średnio rzadkie.
Podawać z lekkim czerwonym winem i chrupiącym chlebem.