Stelaż Jagnięciny Wiosennej Z Pieczonym Czosnkiem

Stelaż Jagnięciny Wiosennej Z Pieczonym Czosnkiem
Stojak jagnięcina Wiosna z pieczonym czosnkiem może być tylko przystawka szukasz. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 6. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Stelaż jagnięciny wiosennej z pieczonym czosnkiem, Czosnkowo-ziołowy pieczony stelaż jagnięcy, oraz Wiosenny Stelaż Jagnięcy Z Sosem Rabarbarowym dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn