Steki z miecznika w sosie pomidorowo-bazyliowym

Steki z miecznika w sosie pomidorowo-bazyliowym
Steki z miecznika z sosem pomidorowo-bazyliowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz steki z miecznika, pomidor, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miecznik i makaron z sosem bazyliowym z suszonych pomidorów, Grillowane steki z miecznika z masłem Bazyliowo-kaparowym, oraz Steki z tuńczyka w sosie pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn