Steki Prime Rib-Eye z musztardową skórką z parmezanu
Steki Prime Rib-Eye z musztardowym parmezanem wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na 4,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 36g białka, oraz 57 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki Prime Rib-eye z musztardową skórką z parmezanu, Brukselka z wędzonym boczkiem w kremie musztardowym z polewą Parmezanową, oraz Steki Prime Rib Eye z pikantnym sosem wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na rozgrzanej patelni saute na średnim ogniu, patelnia piecze czosnek na oliwie z oliwek, rzucając tylko raz. Pozostawić do brązowienia na około 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Goździki odsączyć przez sitko. Pozostawić do ostygnięcia przed zacieraniem z grubsza widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Dodaj tymianek do pasty czosnkowej i rozgnieść, że w, jak również. Gdy są one pasty, ale nadal grube, wymieszać w musztardzie Dijon. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Udziec Jagnięcy Z Kością
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. rozgrzej grill lub patelnię grillową, do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Steki skropić z obu stron oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
7
Umieść mięso na grillu na brązowo, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć steki z grilla i umieścić na dużej blasze do pieczenia. Wierzch obficie przykryć czosnkowo-musztardową powłoką. Top z dużych stosów parmezanu, rozłożone na brzegach ostrożnie palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, Julienne
9
Steki umieścić w piekarniku na 8 lub 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.