Steki Pieczone Miodowo-Balsamiczne
Steki pieczone miodowo-balsamiczne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 400 kalorii, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ocet balsamiczny, ramię drobny delikatny stek, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Steki Pieczone, Steki Z Pieczonego Łososia, oraz Pieczone Steki Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim stek, jeśli to konieczne, i pokroić w 2-calowe medaillons.
Wymieszaj ocet balsamiczny i kolejne 7 składników w dużym, płytkim naczyniu lub plastikowej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj medaillons, obracając się do płaszcza. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając raz po 4 godzinach.
Usuń medaillons z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść na lekko nasmarowanym stojaku z drutu w wytrzymałej patelni wyłożonej folią aluminiową.
Broil 6 cali od ciepła 6 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z piekarnika i odstaw 5 minut.