Stek Z Ogórkiem I Salsą Z Rzodkiewki

Stek Z Ogórkiem I Salsą Z Rzodkiewki
Stek z ogórkiem i salsą Rzodkiewkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 49g białka, oraz 15 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, ogórek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Z Salsą Rzodkiewkową, Adobo grillowane Tacos wieprzowe z salsą ogórkowo-Rzodkiewkową, oraz Stek Z Rzodkiewki Z Salsą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn