Stek Z Flanki Marynowany Limonką
Stek z flanki marynowany limonką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet winny, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Stek Z Flanki Marynowany Limonką, Stek Marynowany Z Kolendry I Limonki, oraz Pikantny Stek Marynowany Limonkowo-Kolendrowy.
Instrukcje
Połącz ocet i następne 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; wstrząśnij, aby połączyć.
Dodaj stek do worka i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj od 6 do 8 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.