Stek Smażony Na Wsi

Stek Smażony Na Wsi
Kraj smażony stek może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 374 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, cebula w proszku, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek Smażony Na Wsi, Stek Smażony Na Wsi, oraz Stek smażony na wsi z sosem.

Instrukcje

1
Jajko i mleko ubić w płytkiej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubić razem mąkę, rozgniecione solanki, przyprawioną sól, cebulę w proszku i przyprawę do steków. Zanurz steki w mieszaninie jaj, a następnie naciśnij każdy stek w mieszance mąki. Pat mieszaniny mąki do steków, aby pokryć je całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, i smażyć steki, aż będą złotobrązowe, firma, gorąco w środku, i po prostu obracając się od różowego do szarego, o 4 protokół na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn