Stek Salisbury z sosem grzybowym

Stek Salisbury z sosem grzybowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Salisbury stek z sosem grzybowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, skondensowany krem z zupy grzybowej, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Salisbury z sosem grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć wołowinę, 1/4 może zupa grzybowa, bułka tarta, jajko, cebula, i stek przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dokładnie wymieszać i uformować na 4 owalne paszteciki.
3
Rozgrzać olej i 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe paszteciki po obu stronach i przenoszą na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pozostałe masło i koniak (zdjąć patelnię z ognia podczas dodawania koniaku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Pieczarki Saute przez 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Dodać bulion wołowy i ubić w sosie, aż będzie gładka. Wymieszać z pozostałą zupą grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Powrót paszteciki na patelni i sos łyżka nad góry. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Podawać steki Salisbury i sos pieczarkowy na gorącym gotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn