Stek i pierogi
Need a dairy free main course? Stek i pierogi może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Paski stekowe z pierogami, Stek Szwajcarski z kluseczkami, oraz Okrągły stek z pierogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu; umieść paski steku w gorącym oleju.
Posypać czosnkiem w proszku, solą i czarnym pieprzem do smaku. Gotować, mieszając często, aż kawałki stek są rumiane, 10 do 15 protokół.
Wlać bulion wołowy, i użyć łyżki do zeskrobać i rozpuścić wszelkie rumiane bitów smak od dołu patelni. Wymieszać z cebulą i marchewką; kropla w kostkach bulionowych wołowiny. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Dusić, aż paski stek będą miękkie, co najmniej 1 1/2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Około 10 minut przed podaniem, przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
W misce wymieszać mąkę, 1 łyżeczkę soli i proszek do pieczenia; wymieszać jajka i wodę, 1 łyżkę na raz, aby uzyskać gęste ciasto. Wrzuć do wrzącej wody krople ciasta wielkości łyżki stołowej i wymieszaj; pierogi najpierw opadną, a potem wzniosą się na wierzch.
Pierogi pozostawić na wolnym ogniu przez około 4 minuty po wypłynięciu na powierzchnię wody.
Łyżką szczelinową zgarnij pierogi do miski do serwowania.
Podawać z paskami steków i sosem.