Stek biedaka amisza
Stek biedaka amisza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 789 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, mielonej wołowiny, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Poor Man ' s Steak, Poor Man ' s Steak & Vegetables, oraz Stek biedaka (Bistecche dei Poveri) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, mleko, okruchy z krakersami saltine, cebulę, sól i czarny pieprz. Kształt mieszaniny do wąskiego bochenka i umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Pokroić Bochenek w 1-calowe plastry grubości i sear "steki" w gorącej patelni, aż rumiane, 2 do 3 minut na stronie. Wnętrze nadal będzie różowe. Ułóż plastry na patelni.
Rozłóż zupę grzybową na stekach.
Steki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż zupa grzybowa będzie bulgotać, a mięso nie będzie już różowe w środku, około 1 godziny. Termometr do natychmiastowego odczytu mięsa włożony do środka plasterka mięsa powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).