Stek Balsamico Z Pieczarkami

Stek Balsamico Z Pieczarkami
Stek Balsamico z pieczarkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbki czosnku, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto al Balsamico, Broccoli Balsamico, oraz Kurczak Balsamico dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki Rub z 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Steki gotować w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć steki na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Dodaj czosnek na patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać grzyby i pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz na patelnię; smażyć 3 protokół. Wymieszać z octem; gotować, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż grzyby będą miękkie. Łyżka mieszanki grzybowej nad stekami i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
OcetOcet
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Balsamico wieprzowe z pieczarkami: substytut 2 lb. polędwica wieprzowa, pokrojona w plastry o grubości 1/2 cala, na steki. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
GrzybyGrzyby
StekStek

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn