Stary, dobry wiejski farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką sól, przyprawę do drobiu, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dobre Jedzenie Wiejski Powiew, Farsz Do Zbiorów Wiejskich, oraz Farsz Do Chleba Wiejskiego dla podobnych receptur.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Doprowadzić bulion i podroby do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
14
Dodać bulionówkę i zastrzeżoną mieszankę farszu. Zrobić zawiesinę, ubijając razem skrobię kukurydzianą i wodę i dodać do wrzącego wywaru; gotować 2 do 3 minut. W międzyczasie, podsmażyć grzyby, aż rumiane na maśle.