Starodrzew peklowana wołowina i warzywa
Need a dairy free main course? Starodawna peklowana wołowina i warzywa mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, marynatę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i warzywa peklowane, Peklowana wołowina i mieszane warzywa, oraz Peklowana wołowina z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-qt. powolna kuchenka, połączyć ziemniaki, marchew i cebulę.
Dodaj wołowinę; Odrzuć pakiet przypraw z peklowanej wołowiny lub zapisz do innego użycia.
Połączyć wodę, marynatę do kurczaka i pieprz; polać mięsem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8-10 godzin lub aż mięso i warzywa będą miękkie.
Mięso i warzywa wyjąć na półmisek; ogrzać. Odtłuszczone tłuszcze z soków kuchennych; przenieść do małego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Podawać z mięsem i warzywami.