St. Patrick ' s Day Green Velvet Layer Cake

St. Patrick ' s Day Green Velvet Layer Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj St.Patrick ' s Day Green Velvet Layer Cake spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 930 kalorii, 8G białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielone Aksamitne ciasto warstwowe z lukrem waniliowym, Zielone Aksamitne babeczki na dzień św. Patryka, oraz St. Patrick ' s Day Green Velvet Cupcake Shamrocks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło trzy 8-calowe okrągłe patelnie do ciast, linia z pergaminem i masłem pergamin; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól ubić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Maślankę, barwnik spożywczy i wanilię ubić w wylewanym kubku miarowym; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Beat granulowany cukier i masło w mikserze stand (lub duża miska, jeśli za pomocą miksera ręcznego) na średniej prędkości, aż bardzo jasny kolor i puszysty, o 5 protokół, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Gdy mikser nadal działa, powoli dodawać jajka i ubijać, aż do pełnego włączenia. Zmniejsz prędkość mieszania do najniższej prędkości; po uruchomieniu dodaj 1/3 mieszanki mąki, następnie 1/2 mieszanki maślanki, następnie 1/2 pozostałej mieszanki mąki, następnie pozostałą mieszaninę maślanki, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Zeskrobać boki i bić, aż dobrze wymieszane. Podziel ciasto równomiernie między trzy przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piec, aż lekko nadmuchane i wykałaczka wychodzi czyste po włożeniu do środka, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Ostudzić 15 minut na patelni, a następnie całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Mąkę przełożyć do małego rondla. Energicznie ubij około 1/2 szklanki mleka, upewniając się, że trzepaczka dostanie się do krawędzi patelni, aż uzyskasz gładką, gęstą pastę. (Ten krok zapobiega zbrylaniu się mąki.) Powoli ubijać w pozostałym mleku, aż w pełni włączone i mieszanina jest gładka. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, około 5 minut. (Pod koniec procesu mieszanina stanie się gęstą pastą; może się wydawać, że tworzy grudki, ale energicznie trzepać, a grudki znikną.) Zeskrobać lukier do miski, naciśnij folią na powierzchni i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Używając miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy (lub miksera ręcznego), ubij masło i cukier granulowany na średniej prędkości, aż będą bardzo lekkie i puszyste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać schłodzoną mieszaninę mąki łyżkę na raz i ubić, aż będzie gładka. Przełącz do nasadki trzepaczki (lub Kontynuuj mikserem ręcznym), dodaj wanilię, sól i 3 do 5 kropli barwnika spożywczego, jeśli używasz i ubijaj do bardzo lekkiego i puszystego, jak gęsta bita śmietana, do 10 minut z mikserem stojącym lub 12 minut z mikserem ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Umieść jedną warstwę na talerzu ciasta, rozłóż lukier na wierzchu i powtórz z pozostałymi 2 warstwami. Zamrozić boki i udekorować cukierkami i cukrem szlifierskim, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

11 funt cukinii,1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka, dobrze wstrząśniętamaślanka, dobrze wstrząśnięta3largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)zielony płyn barwnik spożywczyzielony płyn barwnik spożywczy10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZielony płyn lub żel barwnik spożywczy, opcjonalnieZielony płyn lub żel barwnik spożywczy, opcjonalnie3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól drobnasól drobna1szczyptaSzczypta drobnej soliSzczypta drobnej soli10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZielone cukierki i cukier szlifierski do dekoracji, opcjonalnieZielone cukierki i cukier szlifierski do dekoracji, opcjonalnie2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(2 paluszki) masło niesolone, w temperaturze pokojowej(2 paluszki) masło niesolone, w temperaturze pokojowej3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(3 paluszki) masło niesolone, w temperaturze pokojowej(3 paluszki) masło niesolone, w temperaturze pokojowej2(zima)niesłodzone kakao w proszku (nie w procesie holenderskim)niesłodzone kakao w proszku (nie w procesie holenderskim)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii41 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn