Ss B. L. T
SS B. L. T jest pescatarian przystawka. Ten przepis służy 12. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz dziecko rukola, szczypiorek, kapary, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Równomiernie umieścić boczek na blasze wyłożonej stojakiem z drutu i piec, aż chrupiące, 15 do 18 protokół.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach, rezerwując tłuszcz z boczku z patelni. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F. po ostygnięciu drobno mielony boczek.
Do smarowania kapara: w misce połączyć serek śmietankowy, kapary, szczypiorek i musztardę miodową, doprawić solą i pieprzem. Gumową szpatułką wymieszaj wszystkie składniki do połączenia. W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Plastry szczotki z jednej strony z zarezerwowanym tłuszczu boczku i przenieść do piekarnika do ogrzania przez, o 5 protokół. Posmarować tłustą stronę czterech plastrów z odrobiną kaparu.
Warstwa z 1 1/2 uncji wędzonego łososia, trochę czerwonej cebuli, pomidora, mielonego boczku i rukoli. Top z innym kromką chleba i pokroić każdą kanapkę na trzecie, aby kanapki palec.