Gruszka i ciasto winogronowe Concord
Gruszka i Concord Grape Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś gruszki, jajko, skrobię ziemniaczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto winogronowo-gruszkowe Concord, Concord Dżem Winogronowy, oraz Concord Dżem Winogronowy.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji i rozgrzej piekarnik do 218°. Płytka do ciasta z dolną skorupą.
Przygotowane owoce umieścić w dużej misce.
Ubij cukier i skrobię, aby połączyć, a następnie delikatnie wrzuć z owocami, aż kawałki będą równomiernie pokryte.
Wlać owoce do skorupki ciasta.
Na wierzchu kraty, pociąć walcowane, schłodzone ciasto na 18 pasków i splot w górnej skorupie (można również użyć arkusza ciasta do tradycyjnej górnej skorupy, tylko pamiętaj, aby wyciąć szczeliny na górze). Zagniatać boki i schłodzić ciasto przez 30 minut.
Ubić razem jajko i szczyptę soli. Ciasto wyjąć z lodówki, umyć jajkiem i posypać cukrem surowym.
Umieścić ciasto w piekarniku i piec przez 20 minut w temperaturze 218°, obracając w połowie. Zmniejszyć ogień do375 i piec do wypełnienia pęcherzyków wewnątrz i skorupa jest złotobrązowy, 45-50 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i umieścić ciasto na stojaku do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.