Squash lato i zielony ryż
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lato Squash i zielony ryż spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka zielonej cebuli, kolendry, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryż z dyni, Quinoa z grillowanym letnim squashem i zieloną fasolką, oraz Żółty i zielony Kabaczek letni z cytryną i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Na gorąco dodać czosnek, zieloną cebulę i żółtą dynię. Gotować do miękkości i zaczyna brązowy, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem i nadal saute aż pachnące, 1 do 2 protokół. Wymieszać z ryżem.
Dodać bulion, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Przykryć pokrywką i gotować, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, około 35 minut. Wyłączyć ogień i niech ryż siedzieć na 10 minut dłużej.
Zdejmij pokrywkę i napełnij ryż widelcem. Wymieszać z kolendrą i miętą.