Spotty Blueberry & clotted cream cake

Spotty Blueberry & clotted cream cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać plamisty blueberry & clotted cream cake spróbować. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 5G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jagód, jagód konserwowych, mleka i mąki samowystarczalnej. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Spotty Pudsey cake, Cream & stem Ginger ice cream, oraz Skrzepły krem rozdziela dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Masło dwie 20cm puszki kanapki i linii z non-stick papieru do pieczenia. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta razem, aż masz gładkie, miękkie ciasto. Złóż jagody przez surowe ciasto przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podzielić mieszankę między puszki, wygładzić powierzchnię łopatką lub tylną łyżką, następnie piec przez około 20 minut, aż ciasto uzyska złoty kolor, a po naciśnięciu ciasto wróci do formy. Obrócić na stojak chłodzący i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Aby zrobić nadzienie, ubij masło, aż będzie gładkie i kremowe, a następnie stopniowo ubijaj w cukrze pudrze. Beat w ekstrakcie z wanilii, jeśli go używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Na spodzie jednej z gąbek rozprowadzić krem z masłem, ułożyć dżemem i drugą gąbkę ułożyć na wierzchu. Przed podaniem pył z odrobiną cukru pudru. Przechowywać w szczelnym pojemniku i jeść w ciągu 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
DżemDżem
6
Aby uzyskać proste nadzienie, wymieszaj cukier puder do skrzepniętej śmietany. Kanapki z gąbkami z jagodami i jedną trzecią skrzepłego nadzienia śmietanowego. Wierzch z pozostałą śmietaną i udekoruj jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
Cukier CasterCukier Caster
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na ciasto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn