Spis treści

Spis treści
Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 28g białka, oraz 56 g tłuszczu. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz oregano, quinoa, 3długie bakłażany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić bakłażana wzdłuż tylko nieco cieńsze niż 1/4". Użyłam francuskiej mandoliny, ale można to zrobić ostrym nożem. Rzuć końcówki. Powinieneś mieć 12 jednolitych plastrów. Użyj pędzla do ciasta lub innego narzędzia, aby pokryć obie strony dużą dawką oliwy z oliwek.Umieść stojak piekarnik do górnej pozycji i smażyć bakłażana na kilka minut z jednej strony, aż powierzchnia jest ładny i brązowy. Jeśli twój piekarnik jest opóźniony jak mój, prawdopodobnie będziesz musiał to zrobić w kilku partiach, aby równomiernie je przyrumienić. Jeśli nie masz jeszcze trochę pieczonej czerwonej papryki siedzącej w lodówce, jest to również idealny czas na grillowanie niektórych do nadzienia.Podczas gdy bakłażan jest w piekarniku można dostać SOS zaczął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
MandolinaMandolina
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podsmaż cebulę, czosnek i oregano w oliwie z oliwek, aż pachnące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodajemy pomidory, sól i pieprz gotując na wolnym ogniu przez około 15 minut, aż lekko się zmniejszy, ładnie i gęsto.Do nadzienia wystarczy wrzucić wszystkie składniki do miski i wymieszać, aby połączyć. Feta jest zwykle dość słona, więc prawdopodobnie nie trzeba dodawać soli. Mojej fety trochę brakowało w dziale solnym, więc dodałem szczyptę. Moja feta była również dość miękka, więc nie musiałem używać jajka do wiązania, ale jeśli nadzienie jest zbyt kruche, dodaj jajko w tym momencie.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Aby zrobić roladki, wystarczy upuścić około łyżki nadzienia na kawałek bakłażana i zwinąć. Użyłem szklanego pyrexu 8 "x8", więc miałem 3 rzędy po 4 na patelni. Roladki przykrywamy sosem pomidorowym, a następnie przykrywamy plasterkami świeżej mozarelli. I posypane papryką na wierzchu sera na trochę koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec przez 30-45 minut, aż sos będzie ładny i bąbelkowy, a ser rumiany trochę na wierzchu. Jeśli ser potrzebuje więcej brązowienia można włączyć piekarnik do pieczenia na kilka minut, aby zakończyć go.Podałam to z miętową szyfonadą na wierzchu i sałatką baby mizuna ubraną z cytrynowo-miętowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
MizunaMizuna
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn