Sernik Z Cytryną
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.13 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Malinowy Sernik Cytrynowy, Sernik Zawijany Tort Z Masłem Cytrynowym, oraz Sernik Żurawinowy Zawijany.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Umieść 2/3 szklanki mąki i 2 łyżki cukru w robocie kuchennym; pulsuj 2 razy lub do połączenia.
Dodaj schłodzone masło; pulsuj 6 razy lub do momentu, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Z włączonym procesorem powoli wlewaj wodę z lodem przez rynnę spożywczą, przetwarzając tylko do momentu wymieszania (nie pozwól, aby ciasto utworzyło kulkę). Mocno wcisnąć mieszankę do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, ubijaj sery z dużą prędkością miksera, aż będą gładkie.
Dodać 1 3/4 szklanki cukru i kolejne 4 Składniki (1 3/4 szklanki cukru przez sól); dobrze ubić.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Wlać masę serową do przygotowanej patelni. Łyżka kopce z twarogu cytrynowego nad nadzieniem, i obracać razem za pomocą końcówki noża.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż sernik będzie prawie gotowy.
Wyjąć sernik z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 8 godzin.