Sernik Klonowo-Orzechowy
Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz okruchy krakersów Grahama, pekany, białka jajek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Klonowy Orzechowy Eh!, Klon Pecan Blondies z sosem maślanym Klon, oraz Muffinki klonowe z klonową glazurą (Low Carb) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; wrzucić widelcem, aż mieszane. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie 8-calowej patelni ze sprężynami pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut.
Ostudzić na stojaku z drutu.
Połącz sery, skrobię kukurydzianą i sól w dużej misce; ubić z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać syrop klonowy; dobrze ubić.
Dodać białka; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Połowę masy serowej wlać do przygotowanej patelni i posypać posiekanymi orzechami pekan. Wierzch z pozostałą mieszaniną sera.
Piec w 525 przez 7 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 200, i piec 45 minut lub aż prawie ustawić.
Wyjąć sernik z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Dekoruj połową orzechów pekan i miętą, w razie potrzeby.