Speedy Minestrone

Speedy Minestrone
Speedy Minestrone może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pietruszki, warzyw i makaronu medley w sosie czosnkowym, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wędzoną kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Speedy Gazpacho, oraz Speedy Lasagna.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10-15 minut lub do ogrzania przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn