Specjalne Włoskie Mięso
Specjalne włoskie mięso to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz sól i mielony pieprz, oregano, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Mięsne, Włoskie Bochenki Mięsne, oraz Włoska Lazania (z mięsem).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Wymieszać mąkę, sól, pieprz i paprykę w dużej misce; odstawić.
Kostkę bulionu rozpuścić w wodzie w 2-litrowym naczyniu do zapiekania, następnie ubić sherry, zupę pomidorową, czosnek w proszku, cukier, oregano, tymianek, rozmaryn do wymieszania; odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzucić wołowinę w mieszaninie mąki do herbu, i strząsnąć nadmiar. Gotować wołowinę w gorącym oleju, obracając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron.
Wyjąć wołowinę do naczynia żaroodpornego i zmniejszyć ogień do średniego. Mieszać w cebuli, i gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Cebulę wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 do 2 1/2 godziny.