Spaghetti Pizza II

Spaghetti Pizza II
Przepis Spaghetti Pizzan II może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 30 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz przetworzony amerykański ser, ser mozzarella, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Ciasto Do Pizzy Spaghetti, Ciasto Do Pizzy Spaghetti, oraz Pizza Spaghetti Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Tymczasem, miejsce mielonej wołowiny w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić, pokruszyć i połączyć z sosem spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6
W dużej misce wrzucić makaron z parmezanem i jajkami. Naciśnij na 9-calowy talerz ciasta i rozprowadzić mieszankę sosu na makaronie. Top z amerykańskim serem i posypać mozzarellą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
ParmezanParmezan
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
SOSSOS
MakaronyMakarony
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 5 minut przed cięciem na kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn