Souvlaki Jagnięce

Souvlaki Jagnięce
Souvlaki jagnięce mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 4,19 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 33g białka, oraz 39g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cukier granulowany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Souvlaki Jagnięce, Souvlaki Jagnięce, oraz Souvlaki jagnięce z ryżem dla podobnych receptur.

Składniki

3(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pieprz czarny, kruszonypieprz czarny, kruszony1szczyptaSzczypta pieprzu cayenneSzczypta pieprzu cayenne8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól gruboziarnistaSól gruboziarnista8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruba sól i świeżo zmielony pieprz, do smakuGruba sól i świeżo zmielony pieprz, do smaku454Orzechy dowolne (posiekane)Grecka feta, cienko krojonaGrecka feta, cienko krojona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży koperekświeży koperek2(zima)posiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2(zima)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1kilogramynoga jagnięca bez kości (o, pokroić na 1-do 1 1/2-calowe kawałkinoga jagnięca bez kości (o, pokroić na 1-do 1 1/2-calowe kawałki1cytryna pokrojona w 8 klinówcytryna pokrojona w 8 klinów796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z cytryny (z ok. 2 cytryn)świeży sok z cytryny (z ok. 2 cytryn)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1stripcienki pasek (3 cale długości) skórka cytrynowacienki pasek (3 cale długości) skórka cytrynowa1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek, plus więcej do mycia pomidorówoliwa z oliwek, plus więcej do mycia pomidorów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano11 funt cukinii,cały różowy pieprzcały różowy pieprz8całe pitascałe pitas2czerwona cebula, pokrojona na 1-calowe kawałkiczerwona cebula, pokrojona na 1-calowe kawałki11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.płatki czerwonej paprykipłatki czerwonej papryki2(zima)mielona szalotkamielona szalotka3pomidory, połówkipomidory, połówki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn