Sos Z Musztardy Pełnoziarnistej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z musztardy pełnoziarnistej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. 118 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, musztardę zbożową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mushroom, sherry & grain mustard sauce, Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym, oraz Ziarno i pietruszka Crusted Chick ' N z musztardowym sosem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po wyjęciu mięsa z patelni, podgrzać na średnio-wysokie i dodać masło. Po rozpuszczeniu masła i piana ustępuje, dodać szalotki i gotować, aż zmięknie i lekko rumiane, o 2-3 protokół.
Dodać mąkę i gotować, stale mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy, o 1 minutę.
Stale ubijając, wlać wino i gotować, aż zgęstnieje.
Dodać bulion z kurczaka i musztardę, i ubijać aż do połączenia, skrobanie dno patelni, aby zwolnić lubi. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, aż zgęstnieje na tyle, aby płaszcz tył łyżki.
Wymieszać z gęstą śmietaną i sokiem z cytryny, i podgrzewać, aż się ogrzeje. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
SOS wyjąć z ognia i użyć natychmiast.