SOS wegetariański
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj wegetariańskiego sosu. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę, marchew, przecier pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak SOS Wegetariański, SOS Wegetariański Portabella, oraz Pyszny Wegetariański SOS.
Instrukcje
Warzywa i zioła smażyć na maśle przez 10-12 minut, aż warzywa zaczną brązowieć. Rozsypać cukier i dalej gotować, aż będzie lepki i karmelizowany.
Wymieszać z mąką do piaszczystej, a następnie dodać Marmite, Jeśli za pomocą, pomidor czysty i ocet.
Zalać bulion, a następnie gotować na wolnym ogniu aż do uzyskania zagęszczonego sosu.
Przesiać, następnie dodać sos sojowy do sezonowania i wybarwienia. Stosować od razu lub schłodzić i zamrozić.