Sos Spaghetti dla miłośników mięsa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu spaghetti dla miłośników mięsa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 895 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę, czosnek w proszku, przyprawę ziołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sos Mięsny Spaghetti Wolno Gotowany, Spaghetti pełnoziarniste z sosem mięsnym na wolnym ogniu, oraz sos mięsny Wolnowar.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i włoską kiełbasę, aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół.
Kiełbasę i cebulę przełożyć do powolnej kuchenki. W tej samej patelni, gotować i wymieszać mieloną wołowinę, włoskie przyprawy, 1 łyżeczka czosnku w proszku, i majeranek, łamanie mięsa, jak gotuje, aż mięso jest rumiane, o 10 protokół.
Zmieloną wołowinę przełożyć do wolnej kuchenki.
Wymieszać z sosem pomidorowym, pastą pomidorową, pomidorami pokrojonymi w kostkę, pomidorami duszonymi, tymiankiem, bazylią, oregano i 2 łyżeczkami czosnku w proszku. Ustaw kuchenkę na niskim poziomie i gotuj sos przez 8 godzin. Około 15 minut przed podaniem wymieszać z cukrem.