Nie Ya Mama ' s Oyster Dressing jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sól, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Mama ' s Corn Bread Dressing, Mama Mac ' s very Moist Sage Dressing, oraz Sos Ostrygowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Masło roztopić na dużej patelni na średnim ogniu, gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, około 5 minut. Wymieszaj natkę pietruszki, oregano, tymianek, sól, pieprz czarny i pieprz cayenne, aż do połączenia i delikatnie wymieszaj ostrygi. Gotuj, często mieszając, aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać, około 8 minut. Mieszać z bułką tartą i ostrygą, aż farsz dokładnie się połączy. Lekko łyżeczką farsz do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków