SOS ogórkowy, Rzeżuchowy i kaparowy

SOS ogórkowy, Rzeżuchowy i kaparowy
Ogórek, rzeżucha i sos kaparowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pieprz, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gotowany łosoś z ogórkiem, rzeżuchą i sosem kaparowym, Gotowany Łosoś Z Ogórkiem, Rzeżuchą I Sosem Kaparowym, oraz Ciasta z soczewicy z sosem feta-jogurt i sałatką ogórkowo-rzeżuchową.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia17
Magazyn