Sos Musztardowy
Sos musztardowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, sól, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w górnej części podwójnego kotła; ubić trzepaczką do wymieszania . Gotować w ciepłej wodzie, stale mieszając, 1 godzinę lub aż lekko zgęstnieje.
Podawać na ciepło lub na zimno.