Sos miodowo-musztardowy do maczania
Sos miodowo-musztardowy do maczania wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, ocet jabłkowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Sos Miodowo-Musztardowy Do Zanurzania, Sos Miodowo-Musztardowy Do Zanurzania, oraz Sos Miodowo-Musztardowy Porter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać musztardę, miód, ocet cydr, czarny pieprz, i pieprz cayenne razem w małej misce. Powoli wlać olej w stałym strumieniu do mieszanki musztardy, energicznie ubijając, aż olej zostanie całkowicie włączony.