Sos miodowo-musztardowy do maczania

Sos miodowo-musztardowy do maczania
Sos miodowo-musztardowy do maczania wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, ocet jabłkowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Sos Miodowo-Musztardowy Do Zanurzania, Sos Miodowo-Musztardowy Do Zanurzania, oraz Sos Miodowo-Musztardowy Porter dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać musztardę, miód, ocet cydr, czarny pieprz, i pieprz cayenne razem w małej misce. Powoli wlać olej w stałym strumieniu do mieszanki musztardy, energicznie ubijając, aż olej zostanie całkowicie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn