SOS: Masło Jabłkowe

SOS: Masło Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj sosu: masło jabłkowe. Jedna porcja zawiera 872 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jeśli masz jabłecznik, gotowanie jabłek, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 355 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klopsiki z sosem BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jabłko i cydr jabłkowy w dużym ciężkim garnku i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Przykryć i gotować, aż jabłka będą całkowicie miękkie, o 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Połowę jabłek umieść w słoiku blendera i przecier, aż będzie całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do średniej miski i powtórzyć z pozostałymi jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przecierane jabłka wlewamy z powrotem do dużego garnka i gotujemy na wolnym ogniu. Wymieszaj cukier, sok z cytryny, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i ziele angielskie. Nadal gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż sos zmieni kolor na ciemnobrązowy i zgęstnieje, około 1 do 2 godzin, regularnie mieszając, aby zapobiec poparzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Niech masło jabłkowe ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez okres do trzech tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn