Sos Marinara z kiełbasą i ricottą
Sos Marinara z kiełbasą i ricottą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1056 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka koszernej soli, ricotta, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Pierogi Ricotta z sosem wódka Marinara, Sos Marinara Z Kiełbasą, oraz Włoska Kiełbasa Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę oleju rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Dodaj pomidory i ich soki, czerwony pieprz, oregano, sól, i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu (miażdżąc pomidory tylną drewnianą łyżką, jeśli używasz całych pomidorów), aż sos lekko zgęstnieje, około 20 minut. Podczas gdy sos simmers, rozgrzać pozostały olej w dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj kiełbasę, aż nie pozostanie żaden ślad różu.
Zdjąć z ognia. Ugotować orecchiette zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i podzielić na poszczególne płyty. Top każdy z sosem i ricotta.