SOS Marchewkowo-Miso
Marchew-Miso Dressing może być tylko przystawka szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 1G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z limonki, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to SOS Miso, marchewkowy i sezamowy, Sałatka marchewkowa z sosem Miso-cytrynowym, oraz Sałatka Marchewkowa Z Białym Sosem Miso.
Instrukcje
W małym rondlu gotuj sok z marchwi, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych, około 10 minut.
Przełożyć do blendera i lekko ostudzić.
Dodaj posiekaną marchewkę, imbir, sok z limonki, sos sojowy i miso i zmiksuj, aż marchewka zostanie zmielona. Po włączeniu maszyny dodaj olej w cienkim, stałym strumieniu. Doprawić cayenne i przelać do szklanego słoika.