SOS Kiełbasowy I
SOS kiełbasowy może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz tłuszcz z boczku, mąkę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz SOS Kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu. Odstawić, pozostawiając kapiele na patelni.
Do kapieli z kiełbasy wymieszać smar z boczku. Zmniejsz ciepło do średniego, połącz z mąką i stale mieszaj, aż mieszanina po prostu zmieni kolor na złoty.
Stopniowo ubijać mleko na patelni. Gdy mieszanina jest gładka, zagęszczona i zaczyna bąbelkować, wróć kiełbasę na patelnię. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut.