Sos Imbirowy Sezamowy

Sos Imbirowy Sezamowy
Sos imbirowy sezamowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 1 i kosztuje 42 grosze za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, korzeń imbiru, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj SOS Sezamowo-Imbirowy, Kurczak nerkowca z sezamowym sosem imbirowym, oraz Krewetki i szparagi w sosie imbirowo-sezamowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubij razem sos sojowy, musztarda, olej sezamowy, korzeń imbiru i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn