Sos i marynata Teriyaki Boba
Bob ' s Teriyaki sos i marynata może być tylko marynata szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka przecier imbirowy, mirin, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sos Teriyaki i marynata, Marynata W Sosie Maui Teriyaki, oraz Kurczak Jerk z marynatą i sosem Kikkoman Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotuj sos sojowy, mirin, sake, cukier i przecier imbirowy. Zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu. Do marynaty, zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Aby uzyskać grubszy sos, wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę, aby utworzyć gładką pastę i wymieszać z mieszaniną; pozostawić na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.