Sorbet Różowo-Truskawkowy
Różowo truskawkowy Sorbet może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, wody różanej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sorbet Truskawkowy, Sorbet Truskawkowy, oraz Sorbet Truskawkowy.
Instrukcje
W małym garnku na średnim ogniu, doprowadzić cukier i 1/2 szklanki wody na wolnym ogniu. Wymieszać, aby rozpuścić cukier, następnie wyjąć garnek z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Tymczasem czyste truskawki w blenderze.
Wlać czystą przez sito o drobnych oczkach, aby usunąć nasiona, naciskając szpatułką, aby wyodrębnić płyn. Wyrzucić nasiona.
W średniej misce, połączyć syrop cukrowy, truskawka czysty, woda różana, sok z cytryny, i sól. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 2 godziny.
Dobrze wymieszać, a następnie zamrozić w automacie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.