Sorbet Gruszkowy

Sorbet Gruszkowy
Sorbet gruszkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz gruszki anjou, syrop kukurydziany, wino musujące brut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, Sorbet Gruszkowy, oraz Sorbet Gruszkowy.

Instrukcje

1
Umieść gruszki i 3/4 szklanki wina musującego na średniej patelni na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień, aby utrzymać stałą gotować. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie, o 10 protokół. Mieszamy gruszkę i cukier w blenderze, aż będzie gładka. Wymieszać z syropem kukurydzianym, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
GruszkaGruszka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
2
Gdy mieszanina jest zimna, wmieszać pozostałe 3/4 szklanki wina musującego i zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
3
Podawać natychmiast lub przenieść do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki, przykryć i zamrozić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn