Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy)

Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy)
Przepis Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy) jest gotowy w około 9 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na 41 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka boczku, liść laurowy, kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas), ZUPA Z SOCZEWICY PO KOLUMBIJSKU (SOPA DE LENTEJAS), oraz Sopa de Lentejas con Albondigas (zupa z soczewicy z klopsikami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować boczek tylko do momentu, gdy zacznie brązowieć trochę, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać oliwę z oliwek, cebulę i paprykę; gotować i mieszać, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
3
Wymieszać czosnek, pomidory, kiełbasa, i liść laurowy; gotować około 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
4
Dodaj soczewicę i wodę (woda powinna być o cal głębsza niż poziom soczewicy). Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić, odkryte, aż soczewica są tylko gotowane, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
5
Włóż ziemniaki do zupy i kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki zostaną ugotowane, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn