Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy)
Przepis Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy) jest gotowy w około 9 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na 41 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka boczku, liść laurowy, kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas), ZUPA Z SOCZEWICY PO KOLUMBIJSKU (SOPA DE LENTEJAS), oraz Sopa de Lentejas con Albondigas (zupa z soczewicy z klopsikami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować boczek tylko do momentu, gdy zacznie brązowieć trochę, 5 do 8 protokół.
Dodać oliwę z oliwek, cebulę i paprykę; gotować i mieszać, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Wymieszać czosnek, pomidory, kiełbasa, i liść laurowy; gotować około 4 protokół.
Dodaj soczewicę i wodę (woda powinna być o cal głębsza niż poziom soczewicy). Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić, odkryte, aż soczewica są tylko gotowane, 15 do 20 protokół.
Włóż ziemniaki do zupy i kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki zostaną ugotowane, 12 do 15 minut.