Sopa de Avena (zupa owsiana) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 97 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, groszek, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj NAPÓJ AVENA (AVENA COLOMBIANA), Zupa czosnkowa (Sopa de Ajo), oraz Sopa De Calabacitas (zupa z cukinii) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę, czosnek i cebulę umieścić w blenderze z 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść wszystkie składniki w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu.Reduce to medium-low heat and gotuj na wolnym ogniu przez około 20 do 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać kolendrę i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek