Sola cytrynowa z sosem szczawiowym

Sola cytrynowa z sosem szczawiowym
Sola cytrynowa z sosem szczawiowym wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $7.94 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka szczaw, masło, crème fraîche, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Grillowana sola cytrynowa z pierogami i sosem cytrynowym, Sola cytrynowa z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sola z sosem cytrynowo-maślanym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Kłaść rybę, skórkę do dołu, w naczyniu żaroodpornym. Doprawiamy, doprawiamy masłem i zalewamy winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Umieść rybę w piekarniku na 10 minut, aż się ugotuje, a następnie podnieś na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Pracując bardzo szybko, wlać soki z naczynia do małego rondla z crme frache, gotować aż lekko zgęstnieje, następnie mieszać przez szczaw aż tylko zwiędnie. Łyżka nad rybą przed podaniem. Młode ziemniaki z masłem na boku są koniecznością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
SzczawSzczaw
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na cytrynową podeszwę. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn